Zveme Vás na ZEMI ŽIVITELKU

Od 24. 8. do 29. 8. 2023 otevře své brány Výstaviště České Budějovice široké veřejnosti v rámci prestižního agrosalonu Země Živitelka a Energy Adventure s.r.o. bude u toho. Na ploše 410 se představí kompletní produktové portfolio užitkových strojů české značky a hned dvě slevové akce.

„Dovolujeme si tímto širokou a odbornou veřejnost pozvat na náš zelenobílý stánek, který se bude nacházet stejně jako v loňském roce na ploše 410, tedy v blízkosti vstupní brány 3. Do Českých Budějovic přivezeme kompletní produktovou nabídku užitkových elektrických vozidel, tedy jak elektrické tříkolky Advento a Advento MAXI, tak také el. skútr 4GO a el. plošinky BUSY BEE. A jako bonus také dětské e-motorky PUSH,“ zve na agrosalon Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Důvodů pro návštěvu stánku českého výrobce elektrických užitkových vozidel je více. Kromě seznámení s portfoliem a výhod, které přináší elektrický pohon, je to také hned několik slevových akci. Zájemci o el. tříkolku (bez ohledu na model) dostanou ke každému zakoupenému stroji dárek v hodnotě 6 900 Kč. Dárkový balíček tvoří 2x drapáková kola vhodná do terénu včetně disků, plachta na přikrytí stroje a servisní sada nářadí. Druhou akcí je pak veletržní sleva 10 % na zakoupené e-motorky PUSH.

I nadále pokračuje výzva PUSHNI TO S NÁMI, v rámci, které nabízí Energy Adventure s.r.o. možnost zajímavého přivýdělku pro zájemce o provozování vlastní atrakce v pohodě jízd dětí na dětských e-motorkách PUSH.

Těšíme se na Vás V Českých Budějovicích!

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX