Energy Adventure na Zemi Živitelce představuje novou střechu a dvojitou nástavbu pro el. tříkolky Advento a Advento Maxi

Česká značka elektrických strojů Energy Adventure se sebou na agrosalon Zemi Živitelku přivezla kompletní produktovou nabídku užitkových elektrických vozidel a dětské e-motorky PUSH. Jako bonus představuje prototyp střechy a dvojité nástavby pro el. tříkolky. Pro návštěvníky si připravila také tři akce, kterými láka na stánek 410.

Na venkovní ploše 410, v blízkosti vstupní brány č. 3, je k vidění kompletní produktové portfolio elektrických užitkových strojů, tedy elektrické tříkolky ADVENTO a ADVENTO MAXI, el. skútr 4GO, plošinky BUSY BEE, ale také oblíbené dětské e-motorky PUSH.

„V letošním roce představujeme na výstavě v Českých Budějovicích hned dva prototypy, kterými rozšiřujeme příslušenství elektrických tříkolek Advento a Advento Maxi. Konkrétně se jedná o střechu a čelní sklo, obsluha strojů, tak bude lépe chráněna při práci v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Dalším rozšířením příslušenství je dvojitá nástavba, díky kterým může obsluha stroje stabilněji převážet vysoký náklad, nebo větší množství sypkého,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Na výstavišti se mohou návštěvníci osobně seznámit s ADVENTO MAXI, které je spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolku nenáročnou na údržbu. Nosnost stroje je až 400 kg a na jedno nabití ujede až 50 km. Stroj dosahuje maximální rychlosti 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj je vhodný na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů.

„Zákazníci si stroj chválí i pro jeho obratnost, i proto si jej objednávají zákazníci, kteří stroj využívají v interiérech nebo jiných stísněných prostorách. Na přání je možné stroj vybavit registrační značkou,“ doplňuje Jan Berka

K vidění je také elektrická tříkolka ADVENTO. Stroj se od ADVENTA MAXI liší zejména v rozměrech, kdy je o několik cm kratší a užší. Dalším rozdílem je design strojů zejména přední masky a světla. Model Advento nelze přihlásit na SPZ. Stroj je tedy vhodný zejména pro práce na soukromých pozemcích, stájích, v průmyslových objektech apod.

Zapomenout nesmíme ani na elektrický skútr 4GO. E-čtyřkolka je poháněna elektrickým motorem 60 V 500 W, výkon motoru dodává bezúdržbová 60 V 20Ah VRLA-GEL baterie. Dojezd stroje je až 40 km a může dosáhnout maximální rychlosti 25 km/h. Stroj uveze až 140 kg. Svou koncepcí a designem je stroj vhodný do průmyslových objektů, ale také jako vozítko pro osoby se sníženou mobilitou. Na přání je stroj možné osadit SPZ.

Poslední kategorií užitkových vozidel jsou elektrické plošinky BUSY BEE. V Českých Budějovicích je veřejnosti představováno e-kolečko BUSY BEE s korbou o objemu 180 l a manuálním sklápěním. Stroj nahrazuje klasické pracovní kolečko a jeho nosnost je až 400 kg. Druhým modelem je plošinka o rozměrech 90 x 50 cm. Za pomoci hydraulického zvedáku dokáže zvednout náklad o nosnosti až 500 kg do výšky 50 cm. Stroj je určen zejména do skladů a jiných průmyslových prostor. BUSY BEE vozíky jsou osazeny 250 W a 350 W elektrickými motory napájenými baterií složenou ze dvou 12 V článků s kapacitou 15 Ah. Vozíky jsou vybaveny automatickou uzávěrkou diferenciálu a přepínačem řazení. K dispozici je vysoký a nízký stupeň rychlosti.

Společně s pracovními elektrickými stroji se veřejnosti představují i dětské e- motorky PUSH. Stroje kladou důraz na bezpečnost, mají dva rychlostní módy, je na nich možná jízda s vypnutým motorem, baterie je integrovaná do rámu a na jedno nabití můžou malí závodníci ujet až 15 km. Snadno se ovládají a díky nafukovacím lehkým kolům jsou motorky vhodné na silnici i do terénu.

„Pro návštěvníky jsme si nachystali hned tři akce. Ke každé zakoupené el. tříkolce bez ohledu na typ a model od nás noví majitelé dostanou dárek v hodnotě 6 900 Kč. Dětské e-motorky PUSH nabízíme v průběhu veletrhu se slevou 10 %. A vyhlásili jsme projekt Pushni to s námi, kdy nabízíme za symbolický pronájem e-motorek PUSH zájemcům možnost si vydělat zajímavé odměny provozováním dětské atrakce,“ vyjmenovává další důvody, proč by měla veřejnost navštívit stánek Energy Adventure, Jan Berka.

Všichni jste srdečně zváni na zelenobílý stánek Energy Adventure, který najdete na ploše 410.

×

Splátková kalkulačka ESSOX