El. tříkolky Advento MAXI na Karpfhammer Festu & Rottalschau

Česká značka elektrických strojů Energy Adventure se v termínu od 1. 9. do 5. 9. představí široké i odborné veřejnosti na Karpfhammer Festu & Rottalschau. Na tradiční akci budou k vidění modely oblíbených užitkových elektrických tříkolek Advento Maxi.

Stroje se konkrétně představí na ploše 4403, tedy na stánku obchodního partnera ETZ Hellmut GmbH & Co KG.

ADVENTO MAXI je spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolku nenáročnou na údržbu. Nosnost stroje je až 400 kg a na jedno nabití ujede až 50 km. Stroj dosahuje maximální rychlosti 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj je vhodný na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů.

„Zákazníci si stroj chválí i pro jeho obratnost, i proto si jej objednávají zákazníci, kteří stroj využívají v interiérech nebo jiných stísněných prostorách a jeho výhodou je, že na přání je možné stroj vybavit registrační značkou,“ doplňuje Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Karpfhammer Fest & Rottalschau je tradiční bavorskou akcí s více než 100letou tradicí. Akce se vyvinula v nejprestižnější událost konce léta nejenom v Německu, ale s přesahem do okolních zemí, tedy zejména do Rakouska v blízkosti jehož hranic se koná. Na ploše 70 000 m2 se prezentuje každoročně na 600 vystavovatelů z řady zemí. Návštěvnost překonává hranici 100 000 osob. To vše se vstupem zdarma.

Máte-li první zářiový víkend možnost akci navštívit, jste srdečně zváni na stánek 4403.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX