Moravo, těš se! Přijíždí Fesťáček a s ním i e-motorky PUSH

Poslední prázdninový víkend to bude žít v moravské metropoli. Brno přivítá v sobotu 2. 9. dětský festival Fesťáček a spolu s ním i zelenobílý stánek Energy Adventure s e-motokami PUSH.

Letní prázdniny jsou u konce a řada školáků se chystá opět usednou do školních lavic. Pokud jste z Brna a okolí, využijte příležitost si užít poslední letní oslavu a navštivte se svými nejmenšími nejveselejší a nejzábavnější dětský festival Fesťáček, který do moravské metropole přiveze bohatý program plný hudby, tance a doprovodných atrakcí.

Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení řady oblíbených dětských interpretů z Česka i Slovenska, kouzelníky, taneční skupiny. To vše bude doplněno o bohatý doprovodný program, kterého se účastní i ENERGY ADVENTURE, když na místě provozuje okružní dráhu, na které se mohou ti nejmenší projet na dětských e-motorkách PUSH.

Nechte ve svých dětech probudit duši závodníka a dopřejte jim netradiční zážitek v podobě projížďky na elektrickém stroji. PUSH vyniká bezpečností, snadným ovládáním, pomáhá dětem zvládnou rovnováhu a ovládnout jízdu na „motorce“.

Těšíme na Vás 2. 9. od 9:00 na adrese Rosická 20.

×

Splátková kalkulačka ESSOX