Léto ve znamení akcí, i těch slevových

Letní počasí se po krátké odmlce vrátilo, a s tím se mohou na plno opět rozjet akce oslavující léto. A my jsem u toho. I nadále pokračuje pouť festivalu FESŤÁČEK, kterého jsme součástí, a kde na každé jeho zastávce rozdáváme slevu 10 % na e-motorky PUSH. A pokud jste dospělí a rádi byste spíše akci pro sebe, tak připomínáme, že ke každé naší zakoupené el. tříkolce dostanete od nás dárek v hodnotě 6 900 Kč.

FESŤÁČEK se přehoupl do své druhé poloviny, i tak se ještě několik měst a regionů může těšit na jeho zastávku. Nejbližší příležitost mají obyvatelé Zlína, kam s festivalem zavítáme v sobotu 12. 8.

Od 9:00 v DiscGolf Zlín na Jižních svazích odstartuje celodenní dětský festival plný hudby, zábavy, smíchu a radosti, ale také netradičních zážitků v podobě možnosti jízd na dětských e-motorkách PUSH.

„O naší atrakci je ze strany rodičů a dětí velkých zájem, o čemž svědčí fronty, které se na našem stánku tvoří. A právě zmíněný zájem nás přivedl na myšlenku nabídnou možnost provozu atrakce veřejnosti a umožnit zájemci si i zajímavě přivydělat. Takže, kdo máte zájem o brigádu během léta a podzimu bez nutnosti investice, neváhejte a kontaktujte nás,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Odkazuje tak na projekt PUSHNI TO S NÁMI, v rámci, kterého si provozem vlastní atrakce s půjčovnou e-motorek PUSH můžete měsíčně přivydělat desítky tisíc Kč. Více zde.

A protože akcí není nikdy dost, i nadále pokračuje prodejní akce na el. tříkolky Energy Adventure. Ke každému stroji dáváme dárek v hodnotě 6 900 Kč, konkrétně sadu 2x drapákových kol s disky, plachtu na přikrytí stroje a sadu nářadí na výměnu např. právě kol. Navštivte náš e-shop, kde si můžete vybrat ten správný model, nebo kontaktujte autorizovaného prodejce naší techniky zde.

20230710_prodejni akce Advento WEB 1200x800

PUSH BRIGADA WEB banner 800x665

×

Splátková kalkulačka ESSOX