Za vzrušující projížďkou na PUSH do Karlových Varů

O nadcházející sobotě, 29. 7. 2023, proběhne další zastávka dětského festivalu Fesťáček, tentokrát v Karlových Varech. A zábavná atrakce v podobě možnosti projížďky dětí na e-motorkách PUSH bude u toho. Přijďte s Vašimi dětmi a nechte je, aby si užili radost z jízdy. Navíc během akce můžete dětské e-motorky PUSH pořídit se slevou 10 %.

 „Festival Fesťáček zavítal od června již do řady českých měst a za tu dobu si e-motorky PUSH vyzkoušely tisíce dětí. Každé z nich bylo z jízdy nadšené. Rodiče jsou většinou překvapeni, že takový stroj pro děti na trhu je, a ke všemu za přijatelnou cenu,“ shrnuje dosavadní průběh akce Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o. a dodává: „I proto pokračujeme naši pouť s Fesťáčkem a už nyní se těším na setkání s dětmi a rodiči z Karlových Varů a okolí.“

V sobotu 29. 7. od 9:00 v areálu Rolava budou moci malí návštěvníci otestovat dětské e-motorky PUSH na stánku českého výrobce užitkových elektrických vozidel Energy Adventure. Kdo přijde, neprohloupí, získá totiž také možnost si pořídit dětské vozítko se slevou 10 %.

A pokud máte duši podnikatele, nebo si chcete jen během léta zajímavě přivydělat bez nutnosti počáteční investice, chcete zůstat časově flexibilní a být sám sobě pánem, pak se seznamte s projektem PUSHNI to s námi, v rámci, kterého umožňujeme zájemcům provozovat vlastní dětské atrakce napříč republikou. Stačí, když nám nezávazně napíšete na e-mail: obchod@energyadventure.eu nebo zavoláte na číslo: 00420 602 487 299 a my se Vám ozveme s bližšími informacemi.

20230729_Fesťáček KV 1

20230729_Fesťáček KV 2

×

Splátková kalkulačka ESSOX