ZOO Bratislava hlásí čtyři nové přírůstky

ZOO Bratislava získala během léta do své sbírky hned 4 nové přírůstky. Jsou tiché jako myšky, mají sílu medvěda a nezastaví je ani pár koní, navíc se po celé ZOO pohybují volně jako ptáci. O kom je řeč? No přeci o elektrických tříkolkách Advento Maxi.

Univerzální elektrická tříkolka Advento Maxi nachází uplatnění v řadě odvětví – od průmyslových objektů, přes koňské stáje až po vinice a soukromé zahrady. Od srpna se čtyři černí krasavci prohánějí také po bratislavské zoo na Slovensku.

„Tichý chod Adventa Maxi ho předurčuje pro práci se zvířaty. Rozhodujícími parametry pro výběr elektrické tříkolky však byly nízké provozní náklady, celkový výkon stroje a dobrá cena,“ říká Patrik Bleho, provozní a zoologický náměstek ZOO Bratislava.

Stroje jsou v zoologické zahradě využívány na přepravu krmiva pro zvěř, jiného materiálu a nářadí. S nosností až 400 kg hravě zvládají vše, co v ZOO od strojů vyžadují.

„Velkým benefitem je i jednoduché ovládání, kdy v podstatě každý zaměstnance zoologické zahrady může v případě potřeby přiložit ruku k dílu a zapojit se se strojem do pracovního procesu,“ doplňuje Bleho.

Strojům nečiní problém ani kopcovitý terén, na jedno nabití zvládají odpracovat až 8 hodin, tedy celou pracovní směnu. Po skončení prací je obsluha připojí k nabíječce, aby se druhý den mohly tříkolky opět využívat na plno.

„Nové stroje nám šetří čas, který tak můžeme investovat do zkvalitňování péče o zvířata a zlepšování služeb pro návštěvníky,“uzavírá své líčení náměstek.

Typ na české elektrické tříkolky dostala zoologická zahrada od českého protějšku z Tábora, kde stroje využívají také a jsou s nimi spokojeni. Slovenský obchodní partner TANTO SK se pak stará o spokojenost zákazníka. S vedením ZOO Bratislava je v pravidelném kontaktu a v případě potřeby je připraven do 24 hodin reagovat a odstranit na místě zjištěné nedostatky.

Za 2 měsíce své služby se elektrické tříkolky v Bratislavě osvědčily. Pokud do místní ZOO zavítáte, sledujte bedlivě nejenom zvířata v pavilonech, ale také komunikační cestičky, po kterých se budete pohybovat, třeba budete mít štěstí a natrefíte na černé elektrické tříkolky.

ZOO Bratislava patří mezi přední zoologické zahrady na Slovensku. V mírně kopcovitém terénu na 96 hektarech zde chovají až 175 druhů zvěře. Společně se šimpanzi, žirafami a nosorožci zde najdete také ohrožené antilopy adaxy núbijské, orangutany sumaterské nebo leoparda cejlonského.

Přejeme do Bratislavy mnoho úspěchu s chovem zvěře a mnoho odpracovaných hodin s Advento Maxi!

ZOO Bratislava_1ZOO Bratislava_3ZOO Bratislava_5

×

Splátková kalkulačka ESSOX