Dětské elektromotorky PUSH nově v Německu

Po Adventu Maxi jsou dětské motorky PUSH v pořadí druhým produktem Energy Adventure, který je exportován do zahraničí. Dětská elektromotorka PUSH je určená malým začínajícím závodníkům, kteří díky ní mohou hravě zvládnout základy rovnováhy, řízení a jízdy.

„Vývozem prvních kusů elektromotorek PUSH do Německa posilujeme naší zahraniční pozici a celkově náš export. Osobně mě těší, že je v zemi zájem nejen o pracovní elektrickou tříkolku Advento Maxi, ale i volnočasové vozítko. Jsem přesvědčen, že PUSH si své místo u německých dětí najde,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Energy Adventure v posledních dvou letech úspěšně expanduje a vstoupila do evropských zemí jako je Dánsko, Litva, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Slovensko a Švýcarsko.

Dětská elektromotorka PUSH klade důraz na bezpečnost, má dva rychlostní módy, je na ní možná jízda s vypnutým motorem, baterie je integrovaná do rámu a na jedno nabití může malý závodník ujet až 15 km. Snadno se ovládá a díky nafukovacím lehkým kolům je motorka vhodná na silnici i do terénu.

„Za vyjednanou distribucí elektromotorek PUSH do SRN stojí obchodní partner Acraft Professionals s.r.o.,“ říká Berka a dodává: „V SRN je pak PUSH nabízen prostřednictvím dealerů spolupracujících s naší firmou.“

PUSH je dostupný v ČR i v Německu ve dvou velikostech, verze MINI má sedací výšku v rozmezí 39 až 44 cm a jeho rychlost je 6 nebo 12 km/h. Verze MAXI disponuje sedací výškou 42,5 – 52 cm a rychlostí 9 nebo 18 km/h. V SRN je PUSH nabízen dealery spolupracující s českou firmou.

V ČR se na vozítka PUSH vztahuje v současnosti prodejní akce, kdy je možné stroje pořídit se slevou až 51 %. Zaujali jsme Vás a chcete vědět více o technických parametrech a ceně? Pak klikněte sem.

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX