Země Živitelka 25.-30.8.2022 plná novinek

Závěr srpna patří každoročně Země Živitelce konané v Českých Budějovicích. Ne jinak tomu bude i letos. Ve dnech od 25. do 30. srpna bude náš zelený stan s logem blesku v kruhu k vidění na ploše 410, kde se můžete těšit na celou řadu novinek.

Co konkrétně novinkami máme na mysli? Nemůžeme prozradit úplně vše, ale můžeme naznačit, že ve světové premiéře představíme na budějovickém výstavišti horkou novinku. Obratné a univerzální elektrické vozíky BUSY BEE, se kterými již nepoznáte dřinu. Doražte do Budějovic se s nimi osobně seznámit a dejte nám vědět, jak se Vám líbí.

Těšit se dále můžete na inovované Advento MAXI, které jsme vybavili hydraulickým zvedákem korby. Oblíbený pomocník vám tak ještě více šetří námahu. K vidění bude také elektrická čtyřkolka 4GO a zapomenout nesmíme ani na dětská kola PUSH, která jsou v rámci letní akce nabízená se slevou až 50%. To se už přeci vyplatí!

A aby toho nebylo málo, kdo dorazí do našeho stanu, může se zapojit do tipovací soutěže. Dva tipující, kteří se nejvíce přiblíží správné odpovědi si domů odnesou právě kolo PUSH. Pozor soutěž probíhá pouze na Země Živitelce.

Věříme, že jsme Vás dostatečně nalákali, těšíme se na Vás tedy na ploše 410.

Tak vzhůru do Budějovic!

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX