Výstava Agro Lipsko 21.-24.4.2022

Představujeme nový model Advento Maxi

Společnost Energy Adventure dnes představuje na německém veletrhu Agra Lipsko modernizovanou verzi oblíbené elektrické pracovní tříkolky Advento Maxi. Prototyp disponuje odnímatelnými vyvýšenými bočnicemi a mechanickým zvedákem korby.

„Našim cílem je představovat zákazníkům inovace a modernizace, které jim ulehčí jejich práci. S novou verzí Adventa Maxi naloží uživatelé na svůj stroj více nákladu a pohodlně, bez námahy a jednoduše jej dokážou složit,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Sériová výroba chystaného stroje se plánuje spustit v letošním roce s ohledem na poptávky ze strany zákazníků. Zařazením do prodeje zároveň dochází k rozšíření produktové nabídky oblíbených strojů Advento Maxi.

Představení prvního prototypu stroje probíhá na veletrhu Agra Lipsko, který potrvá do neděle 24. dubna v německé spolkové zemi Sasko. Stroje Energy Adventure jsou k vidění na stánku A91.

„Účast na německém veletrhu je pro nás první letošní zahraniční prezentací a jsme rádi, že po hubených výstavních letech negativně ovlivněných pandemií můžeme široké veřejnosti opět představit naše stroje. Nachystali jsme se důkladně a společně s novým prototypem Advento Maxi je k vidění i speciální verze stroje Camo v maskovacích barvách,“ láká na stánek Berka.

Verze Advento Maxi Camo poutá pozornost svým vybavením. Elektrická pracovní tříkolka je potažená speciální maskovací fólií Camo a disponuje dvojitou baterii prodlužující výkon stroje, sklopným sedadlem a off-road pneumatikami vhodnými do každého terénu.

Energy Adventure se akce účastní ve spolupráci s německými společnostmi LKH Hormersdorf a LMT Trede.

×

Splátková kalkulačka ESSOX