Energy Adventure představil na Zemi Živitelce novinky

Energy Adventure představil na Zemi Živitelce novinky

 

Na agrosalon Zemi Živitelku jsme přivezli řadu novinek. Tou nejzásadnější je představení nových elektrických vozíků Busy Bee. Na venkovní ploše 410 je k vidění, ale mnohem více.

„Země Živitelky se účastníme pravidelně a pro její význam v zemědělské komunitě jsme si ji vybrali i jako událost, kde odborné i široké veřejnosti plánujeme představit letošní novinky. Vždy usilujeme o to uvádět na trh produkty a inovace, které šetří práci a ulehčují námahu. Věříme, že s Busy Bee se nám to podařilo,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure, s.r.o.

Na venkovní ploše 410 jsou poprvé k vidění nové univerzální elektrické vozíky Busy Bee. Obratné a tiché stroje najdou své uplatnění v širokém spektru prostředí: od průmyslových objektů, přes pole, stavby, ale i vinice, sady a soukromé zahrady. S nosností až 500 kg šetří práci a námahu svým uživatelům. Stejně jako všechny stroje z nabídky Energy Adventure jsou i novinky osazeny elektrickým motorem. *

Společně s Busy Bee jsou na stánku k vidění také Advento Maxi včetně letošní inovace, tedy s hydraulickým zvedákem korby. Oblíbená univerzální elektrická tříkolka je k vidění v zelené a černé barvě a s terénními koly.

Představuje se také elektrická čtyřkolka 4GO a zapomenout nesmíme ani na dětská kola PUSH, která jsou v rámci letní akce nabízená se slevou až 50 %.

A kdo dorazí na zelený stánek Energy Adventure, může se zapojit i do tipovací soutěže. Dva tipující, kteří se nejvíce přiblíží správné odpovědi si domů odnesou právě kolo PUSH.

×

Splátková kalkulačka ESSOX