Za Pushi na Matějskou pouť

Koncem února odstartovala v Praze na holešovickém výstavišti tradiční Matějská pouť. O nadcházejícím víkendu se této oblíbené rodinné akce zúčastní i náš mobilní stánek a přiveze oblíbenou atrakci, v rámci, které se ti nejmenší mohou projet na e-motorkách Push. Poprvé navíc budou mít malí závodníci možnost vyzkoušet i nový model Push Maxi 16 Pro.

Srdečně Vás zveme v sobotu 2. 3. a neděli 3. 3. od 10:00 do 22:00 na Matějskou pouť na pražské výstaviště. V těchto dvou dnech bude na místě přítomný nás mobilní stánek i s deseti dětskými e-motorkami Push k zapůjčení a projetí na okružní dráze. Společně s modely Push Mini a Push Maxi bude poprvé k zapůjčení i nový model Push Maxi 16 Pro s odpruženou přední vidlicí.

„Startujeme tak letos druhý ročník naší poutě po českých městech a zábavných rodinných akcích, kde umožňujeme dětem se projekt na dětský elektrických motorkách PUSH. Loni jsme tyto aktivity testovali a ohlas na ně byl ze strany dětí i rodičů pozitivní, proto pokračujeme i letos. Sledujte náš web nebo soc. sítě a vždy se včas dozvíte, kde se zrovna náš stánek objeví,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Pro ty z Vás, kteří se pro stroje Push nadchnou a budete je chtít svým dětem na místě pořídit, získáte navíc od nás 10 % slevu na nákup nové e-motorky.*

Dětské e-motorky Push jsou volnočasovými stroji pro ty nejmenší. S dojezdem až 15 km na jedno nabití umožňují, aby se děti i rodiny zapojily do společných aktivit, jakou jsou procházky, projížďky v parcích, městech i v přírodě. Navíc délku a dobu dojezdu lze prodloužit náhradní baterií, která se snadno vymění v rámu stroje.

Více o nabídce strojích PUSH zde: https://www.energyadventure.eu/e-motorka-push/

*Akce platí na stánku Energy Adventure na Matějské pouti v Praze od soboty 2. 3. do neděle 3. 3. nebo do vyprodání zásob.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX