Dárek ke každé e-tříkolce

Zima stále drží nadvládu nad krajem, ale jaro a s ním i sezóna prodeje pracovních a volnočasových strojů Energy Adventure se blíží. Aby čekání na teplé počasí bylo příjemné, připravili jsme prodejní akci, kdy ke každé pracovní tříkolce Advento nebo Advento MAXI získejte navíc dárek.

Univerzální, obratné a ekologické tříkolky Advento a Advento MAXI jsou ceněny pro své kompaktní rozměry a váhu, vysokou nosnost, vysoký pracovní výkon, tichý a ekologický chod, snadnou údržbu a ovládání a zejména pro své široké uplatnění. Zákazníci si je oblíbili jak na farmách, ve stájích, v sadech a vinicích, zahradnictvích a zahradách, ale také v komunálních službách, zoologických zahradách, dopravě, ostraze, či v průmyslových objektech. Tisíce prodaných strojů do 9 zemí Evropy převážejí nářadí, různé druhy materiálu, či odvážejí smetí. Když dojde na věc, zvládnou i svést partu přátel v podroušeném stavu bezpečně domů.

V závislosti na pracovních podmínkách ujedou tříkolky 50 až 100 km, hravě tedy odpracují celou pracovní směnu.

Stroje jsou skladem a za atraktivní ceny. Vybírat můžete ze široké nabídky včetně příslušenství. A jako bonus, ke každé zakoupené tříkolce od 1. 2. 2024 dostanete navíc dárek. U modelu Advento se jedná o sadu terénních pneu s disky, u Adventa MAXI pak jde o sadu terénních pneu a plachty na přikrytí stroje.

Akce platí do vyprodání zásob, proto neváhejte a objednávejte, buď na našem e-shopu, nebo v síti autorizovaných prodejců, více na webu www.energyadventure.eu.

×

Splátková kalkulačka ESSOX