Zveme Vás do Brna na TECHAGRO

Ve dnech od 7. dubna do 11. dubna proběhne na brněnském výstavišti největší tuzemský zemědělský veletrh s mezinárodním přesahem TECHAGRO a stroje Energy Adventure budou u toho. Na stáncích hned dvou dealerů se budete moci seznámit s elektrickými tříkolkami Advento a Advento Maxi.

 „TECHAGRO si vybudovalo pozici prestižního a mezinárodně uznávaného veletrhu, jen poslední ročník, který se konal v roce 2018, navštívilo přes 110 tis. návštěvníky z 39 zemí. Těší nás proto, že i naše elektrická stopa bude na letošním ročníku přítomna a děkujeme našim obchodním partnerům za uvolení k prezentaci na svých výstavních plochách. Všechny Vás srdečně zveme na venkovní plochu F006 partnera AT Bryss a na venkovní plochu A17 partnera Gregor a syn s.r.o.,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Obchodní partner AT Bryss vystavuje v rámci přidruženého lesnického veletrhu Silva Regina a mimo jiné přiveze na venkovní plochu mezi pavilony Z a P se sebou i tříkolky Advento Maxi a Advento, stejné modely pak najdete i na druhé venkovní ploše A17.

Univerzální, obratné a ekologické, to jsou tříkolky Advento a Advento MAXI, které jsou ceněny pro své kompaktní rozměry a váhu, vysokou nosnost, vysoký pracovní výkon, tichý a ekologický chod, snadnou údržbu a ovládání a zejména pro své široké uplatnění.

Zákazníci si je oblíbili jak na farmách, ve stájích, v sadech a vinicích, zahradnictvích a zahradách, ale také v komunálních službách, zoologických zahradách, dopravě, ostraze, či v průmyslových objektech. Tisíce prodaných strojů do 9 zemí Evropy převážejí nářadí, různé druhy materiálu, či odvážejí smetí. Když dojde na věc, zvládnou i svést partu přátel v podroušeném stavu bezpečně domů.

V závislosti na pracovních podmínkách ujedou tříkolky 50 až 100 km, hravě tedy odpracují celou pracovní směnu. Stroje jsou skladem a za atraktivní ceny. Vybírat můžete ze široké nabídky příslušenství a tím si stroj přizpůsobit svým potřebám a podmínkám.

×

Splátková kalkulačka ESSOX