Velké finále dětského festivalu Fesťáček

Pouť oblíbeného dětského festivalu Fesťáček končí, o nadcházející sobotě 16. 9. proběhne jeho poslední letošní zastávka, a to v Českých Budějovicích. Končí tak letošní ročník festivalu věnovaného dětem, jehož součástí v rámci doprovodného programu byly i atrakce s e-motorka PUSH.

Během jarních a letních měsíců projel festival celou českou republiku a zavítal do všech krajských města. Atrakce s podobě možnosti se projekt na dětských e-motorkách PUSH se zúčastnila celkem 12 zastávek a nutno podotknout, že o netradiční projížďky byl opravu zájem.

„Organizátoři festivalu nám potvrdili průměrnou návštěvnost cca 3000 dětí na jedné akci, tedy přes 35 000 dětí během celého seriálu. Na náš stánek si cestu našlo tisíce z nich a jsem osobně rád, že jsme mohli dětem jednak nabídnout netradiční zážitek a zároveň šířit povědomí o těchto strojích. Tedy, že jsou bezpečné a vhodnými parťáky pro nejmenší i jejich rodiče, tak jak s nimi může celá rodina vyrazit na delší výlety a procházky do přírody i do města,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure a dodává, „Děkujeme organizátorům akce, že jsem se mohli připojit během letošního ročníku a těšíme se na spolupráci v další sezóně. Je před námi ještě poslední zastávka v Českých Budějovicích a já Vás všechny na ní srdečně zvu.“

Již v soboru 16. 9. tak na Výstavišti České Budějovice proběhne akce určená dětem, na které vystoupí řada dětských hvězd, vše bude doplněno o bohatý doprovodný program jako je malování na obličej a jiné zážitky. Mezi všemi atrakcemi bude přítomná i dětská dráha s možností jízdy na e-motorkách PUSH. Hledejte zelenobílý stan a náš usměvavý personál, který Vás na stánku rád uvidí.

Využijte příležitosti a nechte letos naposledy na Fesťáčku ve svých dětech probudit duši závodníka

Těšíme na Vás 16. 9. od 9:00 v areálu Výstaviště České Budějovice.

×

Splátková kalkulačka ESSOX