Zveme Vás na DEN ZEMĚDĚLCE

Od 13. 9. do 14. 9. 2023 se bude konat zemědělská výstava Den Zemědělce. Na letišti u obce Kámen u Pelhřimova se mimo jiné představí i elektrická tříkolka Advento MAXI a to na stánku obchodního partnera AT Bryss. Všichni jste na akci srdečně zváni.

ADVENTO MAXI je spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolku nenáročnou na údržbu. Nosnost stroje je až 400 kg a na jedno nabití ujede až 50 km. Stroj dosahuje maximální rychlosti 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj je vhodný na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů.

„Zákazníci si stroj chválí i pro jeho obratnost, i proto si jej objednávají zákazníci, kteří stroj využívají v interiérech nebo jiných stísněných prostorách a jeho výhodou je, že na přání je možné stroj vybavit registrační značkou,“ doplňuje Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

A je tu ještě jeden důvod proč navštívit stánek partnera AT Bryss. Při zakoupení el. tříkolky dostanete dárek v hodnotě 6 900 Kč. Konkrétně Vám ke strojí přibalíme 2x drapáková kola vhodná do terénu včetně disků, plachtu na přikrytí stroje a servisní sadu nářadí.

Těšíme se na Vás.

×

Splátková kalkulačka ESSOX