Startuje léto a s ním za dětmi vyjíždí dětské e-motorky Push

Léto je tu a společně s teplým a slunným počasím přináší řadu akcí pro děti. I v letošním roce si budou moci ti nejmenší vyzkoušet při různých příležitostech jízdu na oblíbené dětské e‑motorce Push. Startujeme již tuto sobotu 8. 6. v Praze v rámci festivalu Fesťáček. Těšíme se na Vás v parku OC Letňany.

„V loňském roce jsme nadchli tisíce dětí, když jsme jim na různých místech po celé ČR dali možnost si vyzkoušet naše dětské e-motorky Push. Navíc se nám dařilo šířit i povědomí o tomto netradičním stroji. Proto i během letošního léta se můžou těšit děti a rodiče opět na náš pojízdný stánek. Stejně jako loni i letos jsme součástí doprovodného programu dětského festivalu Fesťáček a jednáme o účasti na dalších akcích,“ říká Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o., která dětské motorky, ale i další elektrické pracovní a užitkové vozy prodává.

Fesťáček je oblíbeným festivalovým seriálem věnovaný dětem. V rámci léta projede celou ČR a dětem přiváží zábavný a bohatý program. O jeho oblíbenosti svědčí i celková návštěvnost, která je přes 40 tis. osob. V roce 2024 se chystá celkem do 12 měst. V rámci zastávek se mohou děti těšit na tanec a zpěv se svými hudebními hrdiny, ale také hry, zábavu a soutěže. Seriál startuje již v sobotu 8. 6. v parku OC Letňany v Praze v 9:00 a Energy Adventure bude u toho.

E-motorky Push jsou nachystány, baterie nabité a obsluha našeho stánku se na Vás a setkávání s Vámi během celého léta těší,“ zve na akci Jan Berka.

Dětské e-motorky Push jsou volnočasovými stroji pro nejmenší. S dojezdem až 15 km na jedno nabití umožňují, aby se děti i rodiny zapojily do společných aktivit, jakou jsou procházky, projížďky v parcích, městech i v přírodě. Navíc délku a dobu dojezdu lze prodloužit náhradní baterií, která se snadno vymění v rámu stroje.

V nabídce jsou celkem 4 modely, lišící se rozměry a výkonem. Model Push Mini 12 je vhodný pro děti, které se seznamují se základy jízdy a držení rovnováhy, zatímco Push Maxi 18 Pro je stroj pro všechny sportovce a nadšence do motocrossu, či freestylu.

Více o nabídce strojů Push zde: https://www.energyadventure.eu/e-motorka-push/

Pokud chcete vědět, kam za Vámi dále přijedou naše dětské e-motorky Push, sledujte náš web a soc. sítě, kam budeme postupně přinášet další pozvánky.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX