Elektrické tříkolky, skútr i dětské motorky k vidění na Hobby 2024

Po roce se opět elektrické užitkové stroje Energy Adventure představí na výstavě Hobby v Českých Budějovicích. Od čtvrtka 9. 5. do neděle 12. 5 budou hned na třech stáncích k vidění jak e-tříkolky Advento Maxi a Advento, tak také e-skútr 4Go a dětské e-motorky Push. Všichni jste na akci srdečně zváni.

„V letošním roce jsme přistoupili k jiné formě prezentace, kdy jsme se domluvili s našimi obchodními partnery, kteří na akci budou, aby na svých stáncích veřejnosti prezentovali stroje z dílny Energy Adventure. Díky tomu si mohou návštěvníci prohlédnout naši techniku hned na třech místech,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o. a dodává: „Všechny srdečně zveme k návštěvě stánků Agrozet, AT Bryss a Gregor a syn. Partnerům děkujeme za prezentaci.“

Návštěvníci se mohou těšit na ukázku jak oblíbených a univerzálních e-tříkolek Advento MaxiAdvento, tak také e-skútru 4Go a dětských e-motorek Push.

Advento Maxi je spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolkou, která je nenáročná na údržbu. Nosnost stroje je až 400 kg a na jedno nabití ujede 50 až 100 km podle pracovních podmínkách. Maximální rychlost je 24 km/h a výkon motoru je 850 W. Energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj se skvěle hodí na zahrady, do zahradnictví, na farmy, do vinic nebo i průmyslových podniků. U zákazníků tříkolka boduje i díky své obratnosti, a proto se skvěle hodí i do uzavřených prostor. Na přání je možné Advento Maxi vybavit registrační značkou.

E-tříkolka Advento je menší bratříček Adventa Maxi. Oba stroje se od sebe liší zejména v rozměrech, kdy Advento je o několik cm kratší a užší. Dalším rozdílem je design strojů zejména přední masky a světla. Model Advento nelze přihlásit na SPZ. Stroj je tedy vhodný zejména pro práce na soukromých pozemcích, stájích, v průmyslových objektech apod.

Dalším zástupcem strojů Energy Adventure viděných na Hobby 2024 je e-skútr 4Go. Jedná se o čtyřkolku poháněnou elektrickým motorem 60 V 500 W, kterému dodává výkon bezúdržbová 60V 20Ah VRLA-GEL baterie. Dojezd stroje je až 40 km a maximální rychlost je 25 km/h. Nosnost skútru je až 140 kg. 4Go nachází využití u osob se sníženou mobilitou, ale také např. v průmyslových objektech, či u security služeb střežící rozlehlé areály/objekty.

Společně s pracovními stroji se na Hobby 2024 představí i dětské e- motorky Push. Bezpečné stroje s regulovatelnou rychlostí a baterií integrovanou do rámu jsou splněným snem nejednoho dítěte/závodníka. Na jedno nabízí ujedou až 15 km, jsou snadno ovladatelné a ergonomicky přizpůsobené dětem. Zvládnou terén i kopec.

Všichni jste srdečně zváni na stánky partnerů Agrozet, AT Bryss a Gregor a syn během veletrhu Hobby 2024.

Těšíme se na Vás!

×

Splátková kalkulačka ESSOX