E-motorky PUSH míří za dětmi

Přemýšlíte, co podniknout o víkendu s dětmi? Využijte hezkého a teplého počasí a přijďte si užít jako rodina plno zábavy a zážitků v sobotu 17. 6. na Fesťáček do Plzně nebo v neděli 18. 6. do Příbrami na Novák Fest. Obou akcí se poprvé zúčastní i Energy Adventure, kdy na akce přivezeme dětské e-motorky PUSH k vyzkoušení a projetí se na nich.

Fesťáček je zábavně kulturní akce, během které vystoupí řada dětských hudebních interpretů, ale plánována je také řada soutěží, atrakcí, nebo oblíbené malování na obličej. Letos poprvé budou moci dětští návštěvníci vyzkoušet a projet se i na e-motorkách PUSH. Akce probíhá v na Atletickém stadionu města Plzeň a startuje již v 9:00.

Kdo má Plzeň z ruky, nebo hledá plány na neděli, toho zveme na tradiční Novák Fest do Příbrami. Areál Nového rybníku v Příbrami se tento den stane velkým sportovištěm, vědeckou laboratoří a pódiem, na kterém vystoupí řada umělců. Bohatý kulturní a sportovní program bude doplněn opět o možnost jízdy nejmenších na e-motorkách PUSH.

Tak co, přijdete?

Těšíme se na Vás.

1

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX