E-motorky PUSH na dětském festivalu Fesťáček v Jihlavě

V sobotu 24. 6. proběhne další zastávka dětského festivalu Fesťáček, tentokrát v Jihlavě a Energy Adventure bude u toho. V rámci doprovodného programu bude k dispozici zábavná atrakce pro děti v podobě možnosti se projekt na dětských e-motorkách PUSH.

 „Hvězdní účinkující, kouzelnická show, malování na obličej, soutěže, nafukovací hrady a skluzavky, skvělé občerstvení a také možnost se projet na dětských e-motorkách PUSH od naší firmy. To vše a mnohem více přináší rodičům a dětem oblíbený festival Fesťáček. Jsme rádi, že jsme s organizátory navázali spolupráci a stali jsme se nedílnou součástí této významné kulturní akce,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Český výrobce elektrických užitkových a volnočasových strojů v letošním roce s festivalem objíždí republiku a v rámci doprovodného programu vždy chystá atrakci s možností jízdy dětí na dětských e-motorkách PUSH.

O nadcházející sobotě (24. 6. 2023) mají zájemci příležitost si vyzkoušet oblíbenou atrakci a užít si dětský festival v Jihlavě, a to na hřišti Sokol od 9:00.

„V rámci propagace e-motorek PUSH se od jara účastníme celé řady kulturních a sportovních akcí, byli jsme tak součástí příbramského Novák Festu, Dětského dne s Jakubem Vágnerem, pálení čarodějnic v Krtkův svět v Praze, ale také na výstavách jako For Bikes nebo Hobby 2023,“ říká Jan Berka a dodává: „Během léta budeme k vidění na všech zastávkách festivalu Fesťáček a na konci srpna také na Zemi Živitelce v Českých Budějovicích. Všichni jste srdečně na náš stánek zváni.“

Návštěvnost stánku Energy Adventure na akcí byla a je vysoká. Děti s rodiči o jízdy na netradičních strojí projevují zájem, i proto společnost přišla s nabídkou přivýdělku v podobě provozování vlastní atrakce.

Pokud si chcete během léta zajímavě přivydělat, bez nutnosti počáteční investice, chcete zůstat časově flexibilní a být sám sobě pánem, pak se seznamte blíže s projektem PUSHNI to s námi, v rámci, kterého firma Energy Adventure s.r.o. umožňuje zájemcům provozovat vlastní dětské atrakce napříč republikou.

Obrázek WhatsApp, 2023-06-07 v 12.05.32

×

Splátková kalkulačka ESSOX