České el. stroje Energy Adventure se představí na Hobby 2023

Společnost Energy Adventure s.r.o. se představí na výstavě Hobby v Českých Budějovicích. Akce se koná od čtvrtka 11. května do neděle 14. května 2022 a na ploše č. 212 budou k vidění elektrické tříkolky Advento MAXI, Advento, el. skútr 4G0 a dětské e-motorky PUSH.

Pro českého výrobce elektrických užitkových vozů a volnočasových vozítek jde o první veřejnou prezentaci v letošním roce.

„Zveme všechny příznivce zahradničení, farmaření, hobíky i profesionály na výstavu do Českých Budějovic. Na ploše 212 se Vám představí kompletní produktové portfolio pracovních strojů a také dětské e-motorky. Zajímavostí je, že dětské stroje bude možné vyzkoušet a otestovat na přilehlé testovací dráze. Tak využijte příležitosti a navštivte nás,“ zve na výstavu Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Návštěvníkům se představí model Advento MAXI. Jde o spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolku nenáročnou na údržbu. Celková nosnost stroje je 400 kg a na jedno nabití ujede 40 až 50 km. Stroj dosahuje maximální rychlosti 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj je vhodný na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů. Zákazníci si stroj chválí i pro svou obratnost, díky čemuž nachází uplatnění i v uzavřených prostorách. Na přání je možné jej vybavit registrační značkou.

K vidění dále bude menší bratříček Adventa MAXI, elektrická tříkolka Advento. Oba stroje se od sebe liší zejména v rozměrech, kdy Advento je o několik cm kratší a užší. Dalším rozdílem je design strojů zejména přední masky a světla. Model Advento nelze přihlásit na SPZ. Stroj je tedy vhodný zejména pro práce na soukromých pozemcích, stájích, v průmyslových objektech apod.

Zapomenout nesmíme ani na elektrický skútr 4GO. Jedná se o čtyřkolku, která je poháněna elektrickým motorem 60 V 500 W, výkon motoru dodává bezúdržbová 60V 20Ah VRLA-GEL baterie. Dojezd stroje je až 40 km a může dosáhnout maximální rychlosti 25 km/h. Stroj uveze až 140 kg. Svou koncepcí a designem je stroj vhodný do průmyslových objektů a prostor, kde se přepravují osoby na větší vzdálenost, ale také jako vozítko pro osoby se sníženou mobilitou. Skútr je vybaven úložným prostorem pod sedadlem a na přání lze přidat košík situovaný za sedadlem.

Energy Adventure s.r.o. nabízí společně s pracovními elektrickými tříkolkami i volnočasové stroje, na Hobby bude kategorii reprezentovat dětská e- motorka PUSH, které si malí návštěvníci budou moci vyzkoušet a projet na přilehlé testovací dráze.

Všichni jste srdečně zváni.

EA na Hobby 2023_1

EA na Hobby 2023_2

×

Splátková kalkulačka ESSOX