Tříkolky Advento MAXI v záři světových reflektorů

V listopadu se konal v německém Hannoveru největší evropský veletrh zemědělské techniky AGRITECHNICA. Události světového dopadu se zúčastnila i naše firma a na akci jsme přivezli dva modely užitkových tříkolek Advento MAXI.

Během osmi dnů navštívilo veletrh téměř půl milionu osob ze 149 zemí, ve 32 výstavních halách vystavovalo 2 800 vystavovatelů z 52 zemí a Energy Adventure bylo mezi nimi.

„Důvodem, proč jsme se rozhodli akce zúčastnit, je podpořit vnímání značky v západní Evropě a nalézt případné zájemce o spolupráci v oblasti prodeje a servisu strojů. Expanzi na zahraniční trhy jsme úspěšně zahájili v roce 2021, od té doby se nám podařilo proniknout do 9 zemí včetně SRN a export nyní představuje až 40 % roční produkce. Našim dlouhodobým cílem je posilovat pozice v zahraničí a německý trh je v rámci naší produktové nabídky strojů velkou příležitostí,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Odborné i laické veřejnosti se představily hned dva modely užitkových tříkolek Advento MAXI.

Zelený model byl vybaven redukcí rychlosti „gear“, terénními koly a hydraulickým zvedákem korby, pro usnadnění vyklopení těžkého břemene. Černý model pak disponoval sklápěcím sedadlem a druhým setem baterie pro delší pracovní výkon. Abychom lépe kolemjdoucím představili odolnost našich strojů, zatížili jsme jeden stroj navíc závažím o hmotnosti 150 kg.

A výsledek? O stroje byl neutuchající zájem. Nesmělé úsměvy při spatření strojů záhy vystřídalo nadšení a údiv nad výkonem, silou a cenou stroje. Během akce jsme rozdali nespočet letáků, navázali kontakty s desítkami zájemců o partnerství, a ještě dnes zpracováváme poptávky po prodeji.

×

Splátková kalkulačka ESSOX