Dvě nové e-motorky PUSH

Oblíbenou kategorii dětských e-motorek jsme na podzim letošního roku rozšířili o dva nové produkty – PUSH MAXI 16 PRO s odpruženou přední vidlicí a větší a sofistikovanější model PUSH MAXI 18 PRO.

„Na základě přání zákazníků a poptávky nejenom z českého trhu, ale i ze zahraničí, jsme rozšířili nabídku oblíbených dětských e-motorek PUSH. K modelu PUSH MAXI jsme přidali bratříčka se stejnými technickými parametry, ale doplněný o odpruženou přední vidlici a vybavený třemi rychlostními stupni. A přibyla také sofistikovaná dětská e-motorka PUSH MAXI 18 PRO určená pro mladé závodníky, kteří již hledají výkonný a odolný stroj,“ upřesňuje Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

PUSH MAXI 16 PRO

Jedná se o dětskou elektrickou motorku vhodnou pro děti od 4 let. Maximální rychlost stroje je 25 km/h a doba jízdy na jedno nabití je až 60 min. K modelu je možné pořídit na přání i náhradní baterii pro delší dojezd. Nosnost stroje je až 40 kg a model je vybavený pružinově odpruženou přední vidlicí pro komfortnější zážitek z jízdy. Zapomenout nesmíme ani na tři stupně rychlosti 6, 13 a max. 25 km/h. Hmotnost stroje je 13,5 kg a rozměry jsou 79 × 51 × 67,5 cm (D׊×V).

Balení obsahuje 1 ks baterie, nabíjecí adaptér, návod, tři barevné verze polepů a sadu nářadí. Sestavení stroje je jednoduché a trvá několik málo minut. Cena stroje je stanovena na 13 900 Kč

Více o nové stroji zde >

 

PUSH MAXI 18 PRO

PUSH MAXI PRO 18 představuje vrchol v oblasti elektrických motorek určených mladým jezdcům. Model je určený začínajícím závodníkům a freestylistům, kteří dokážou využít jeho potenciál.

Max. rychlost je 30 km/h, model je vybaven přední pružinově odpruženou vidlicí, kterou lze v případě potřeby uzamknout, a navíc také zadním vzduchovým tlumičem. Přední i zadní kolo je vybavené hydraulickou kotoučovou brzdou. Díky kvalitně a bytelně zpracovaném rámu má stroj nosnost až 70 kg. Stejně jako u jiných modelů PUSH, je i zde baterie integrována do rámu a je odnímatelná. Na jedno nabití lze ujet až 15 km. Model má atraktivní design odpovídají trendům doby.

Balení obsahuje 1 ks baterie, nabíjecí adaptér, návod a sadu nářadí. Sestavení stroje je jednoduché a trvá několik málo minut. Cena stroje je 23 900 Kč s DPH.

Více o novém závodním stroji zde >

 

 

PUSH 16 PRO s odpruženou přední vidlicí a třemi stupni rychlosti

PUSH MAXI 18

×

Splátková kalkulačka ESSOX