Pracovní tříkolka Advento: Malý velký pomocník pro práci na farmě či statku

Asi se shodneme na tom, že na farmě či statku je vždycky dost práce. Existují však způsoby, jak si ji usnadnit a získat i trochu času navíc. Jedním z nich je pořízení kvalitní malé zemědělské techniky. Pojďte se podívat na možnosti, které vám nabízí nákladní elektro tříkolky.

 

Každý, kdo alespoň chvíli pracoval na statku ví, že to je těžká práce a že se hodí každá pomoc. Skvělým pomocníkem pro všechny farmáře jsou především zemědělské stroje, díky kterým nemusí všechnu práci dělat ručně.

 

Co kdybychom vám tedy řekli, že už nebudete muset ručně na kolečku převážet čerstvé krmení pro zvířata, hnůj ze stájí nebo balíky čerstvé slámy. S tím vším vám pomůže nákladní elektrická tříkolka s korbou, na které odvezete a přivezete vše potřebné. Kromě toho, že mají velkou nosnost, jsou i velmi hbité a dobře se s nimi manévruje.

 

Snazší doprava a přeprava krmiva i materiálů na statku

Tříkolky nejsou široké, pohodlně s nimi projedete uprostřed uliček ve stáji i ve skladu. Díky stabilitě na nich můžete převážet i bandasky s mlékem. Máte tak jistotu, že se nevyleje ani kapka. Na druhou stranu nezaváhají ani v terénu, kde si i při plném naložení poradí s prudším kopcem. S klidem s nimi tedy můžete vyrazit rozvážet vodu na pastviny nebo ji použít jako přepravník slámy.

 

Do terénu je však lepší ji vybavit sadou terénních kol s drapáky. V terénu se bude hodit i tzv. GEAR, speciální výbava tříkolky, která vám umožní přepínat mezi dvěma provozními nastaveními – na rychlost a do síly.

 

Sklápěcí korba je neocenitelným pomocníkem při vyvážení hnoje ze stájí na hnojník, kde ho zkrátka vyklopíte a nemusíte se namáhat se zvedáním kolečka. Korba je také dost velká a nákladní tříkolka má nosnost až 300 kg, nebudete se tedy muset, tak často vracet. Práci si tedy nejen ulehčíte, ale i urychlíte.

 

Nákladní tříkolka s korbou

 

Ekologický a levný provoz

Kromě toho, že ušetříte svou námahu, ušetříte i spoustu peněz za její provoz (nejsou třeba oleje, maziva, servisní prohlídky, atd.). A budete si užívat i řadu dalších výhod, které elektrický pohon nabízí. Všechny tříkolky jsou absolutně spolehlivé, nemají potíže se startem a nedojde vám palivo, nabít ji totiž můžete v kterékoli zásuvce na 230 V. Plně dobitá je pracovní tříkolka Advento maximálně za 8 hodin a na jedno nabití ujede až 40 km.

 

Další nespornou výhodou je i absolutně ekologický provoz bez hluku a emisí. Což je při práci se zvířaty také velmi příjemné. Díky tomu, že není e-tříkolka slyšet, neplaší ani nijak neznervózňuje zvířata v okolí.

 

Skvělá je i možnost přizpůsobit si elektro tříkolku svým potřebám, díky dokoupení volitelné výbavy si můžete z tříkolky udělat dvojvozítko nebo naopak posílit její výkon pomocí omezení rychlosti. Široká variabilita a možnost dokoupení komponentů vám taka umožní vytvořit si stroj podle vašich představ.

 

Jistě existuje i další řada důvodů, proč byste se měli přestat zbytečně dřít s hospodářskými kolečky. Těmi hlavními jsou jednoznačně usnadnění a urychlení práce na vašem statku či farmě. Vy tak budete mít mnohem více energie a času na příjemnější činnosti a odpočinek.

×

Splátková kalkulačka ESSOX