Marketingová podpora obchodní síti

Jste prodejcem produktů Energy Adventure a chcete elektrické stroje propagovat? Sháníte leták, katalog, potřebujete vizuály do prodejny nebo na stánek, plánuje inzerci? Pak můžete využít zdroje společnosti EA.

V oblasti marketingu a komunikace s obchodní sítí rádi a ochotně sdílíme zdroje Energy Adventure. Oč jde? K dispozici jsou fotobanka našich produktů, inzerce v tiskových PDF nebo otevřených datech, katalogy a letáky, PR články i texty s příběhy zákazníků.

Co pro jejich získání musíte udělat? Stačí napsat na e-mail press@energyadvenutre.eu s upřesněním co potřebujete a my Vám obratem zašleme vše potřebné a dostupné.

„Nabídkou zdrojů podkladů obchodní síti naše marketingová podpora nekončí. V rámci ČR investujeme do online propagace, kdy jednotlivá témata přizpůsobujeme sezónnosti a obchodním potřebám. Letos nově investujeme i do tištěné inzerce. S inzeráty se tak můžete setkat v komunálních, zemědělských, ale také hobby časopisech. A zapomenout nesmím ani na tradiční PR, tedy jsme v kontaktu s vybranými novináři z ČR i ze zahraničí a připravujeme sérii různých výstupů o našich strojích,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

×

Splátková kalkulačka ESSOX