Advento Maxi se představí na Agritechnice

Česká značka elektrických strojů Energy Adventure se ve své premiéře zúčastní německého veletrhu Agritechnica. Na veletrh do Hannoveru v hale 27 na ploše E26 představí svou vlajkovou loď, elektrickou tříkolku ADVENTO MAXI.

Česká značka zabývající se montáží a prodejem elektrických užitkových a volnočasových vozidel se zúčastní výstavy Agritechnica poprvé ve své desetileté historii.

„Důvodem, proč jsme se rozhodli zúčastnit této významné události celoevropského dosahu, je podpořit vnímání značky v západní Evropě a nalézt případné zájemce o spolupráci v oblasti prodeje a servisu strojů. Expanzi na zahraniční trhy jsme úspěšně zahájili v roce 2021, od té doby se nám podařilo proniknout do 9 zemí včetně SRN a export představuje až 40 % roční produkce. Našim dlouhodobým cílem je posilovat pozice v zahraničí a německý trh je v rámci naší produktové nabídky strojů příležitostí,“ říká Jan Berka, jednatel Energy Adventure s.r.o.

Na výstavišti se v hale 27 na ploše E26 se mohou návštěvníci osobně seznámit s ADVENTO MAXI, které je spolehlivou, univerzální elektrickou pracovní tříkolku nenáročnou na údržbu. Nosnost stroje je až 400 kg a na jedno nabití ujede až 50 km. Stroj dosahuje maximální rychlosti 24 km/h. Výkon motoru je 850 W a energii mu dodává 48 V bezúdržbová baterie složená ze čtyř článků (každý o výkonu 12 V). Stroj je vhodný na zahrady, farmy, do vinic nebo vybraných výrobních a zemědělských areálů.

K vidění budou hned dva modely tohoto oblíbeného stroje a ve dvou barvách. Zelený model bude vybaven redukcí rychlosti „gear“, terénními koly a hydraulickým zvedákem korby, pro usnadnění vyklopení těžkého břemene. Černý model pak bude disponovat sklápěcím sedadlem a druhým setem baterie pro delší pracovní výkon stroje.

ADVENTO MAXI je dodáván s tzv. COC listem pro EU. Zákazník tak pak při registraci vozidla může stroj osadit registračními značkami a využívat jej i v běžném provozu.

Stroje nacházejí své uplatnění díky tichému chodu na farmách při práci se zvířaty, ale také ve stavebnictví, komunálních službách, vejdou se svými rozměry mezi řádky vinné révy, či do sadů, využívají jej hobby farmáři, ale i průmyslové objekty, a to při práci i v interiérech, ostrahy, zoologické zahrady apod.

„Uplatnění je opravdu široké. Výhodou je i téměř nulový servis, nízké provozní náklady a snadné ovládání stroje, které zvládne opravdu každý. A není k němu potřeba řidičského průkazu,“ doplňuje Jan Berka.

Nabídka Energy Adventure tím ale nekončí, česká značka nabízí i další stroje, elektrický skútr 4GO, který vhodný z pro přepravu osob se sníženou mobilitou, seniory apod, elektrické plošinky BUSY BEE pro snadnou přepravu nákladů, ale také dětskou e-motorku PUSH.

Všichni jste na stánek Energy Adventure srdečně zváni.

×

Splátková kalkulačka ESSOX