E-motorky PUSH na pražském veletrhu FOR BIKES

Ve dnech 24. – 26. 3. 2023 Vás zveme na veletrh cyklistiky FOR BIKES, který se uskuteční v PVA Expo Praha. V hale 4 na stánku 4B10 si budete moci prohlédnout, a děti navíc vyzkoušet, dětské e-motorky PUSH.

„Zveme malé i velké příznivce kol, motorek a volnočasových outdoorových aktivit, aby se přišli podívat na náš stánek, na kterém budeme prezentovat dětské e-motorky PUSH. Stroje si budete moci nejenom prohlédnout a popovídat si o nich s obsluhou stánku, ale také vyzkoušet na testovací dráze, která se nachází v sousedství našeho stánku. Těšíme se na Vás,“ zve na FOR BIKES Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Celkem šest krasavců bude k vidění a projetí na veletrhu cyklistiky. Z toho tři modely PUSH MINI a stejný počet modelů PUSH MAXI. Navíc je připravená pro zájemce o stroje prodejní akce. Při objednávce e-motorky PUSH během veletrhu totiž získají slevu 10 %.

„Získat slevu, ale nebude jen tak, přítomné děti nám budou muset namalovat obrázek s tématikou dětské motorky PUSH,“ upřesňuje Jan Berka a poukazuje tak na skutečnost, že na zeleném stánku Energy Adventure s.r.o. bude o zábavu pro děti i dospělé postaráno.

E-motorka PUSH patří do kategorie volnočasových strojů společnosti Energy Adventure s.r.o. Je určena dětem. S dojezdem až 15 km a regulovatelnou rychlostí udrží děti tempo s rodiči při rekreačních a sportovních aktivitách jako je pěší turistika, běh nebo jízda na kole. Jde zkrátka o splněný dětský sen.

Veletrh cyklistiky se koná již po třinácté, společnost Energy Adventure s.r.o. se akce zúčastní poprvé.

×

Splátková kalkulačka ESSOX