Jarní akce: dárek k tříkolkám Advento a Advento Maxi

Dobrých zpráv není nikdy dost, zejména v této době, a proto ke každé zakoupené tříkolce Advento, nebo Advento Maxi od nás dostanete dárek. Nepropásněte proto svou šanci.

Bez ohledu na technickou specifikaci vybraného stroje, dostanete ke každé zakoupené e-tříkolce Advento Maxi dárek v podobě sady terénních plášťů na zadní kola a při zakoupení Adventa plachtu na přikrytí stroje.

Neváhejte a objednávejte. Buď na našem e-shopu, nebo v síti autorizovaných prodejců. Akce brzy končí.

Advento a Advento Maxi

Univerzální, obratné a ekologické tříkolky Advento a Advento Maxi jsou ceněny pro své kompaktní rozměry a váhu, vysokou nosnost, vysoký pracovní výkon, tichý a ekologický chod, snadnou údržbu a ovládání a zejména pro své široké uplatnění. Zákazníci si je oblíbili jak na farmách, ve stájích, v sadech a vinicích, zahradnictvích a zahradách, ale také v komunálních službách, zoologických zahradách, dopravě, ostraze, či v průmyslových objektech. Tisíce prodaných stroj převážejí nářadí, různé druhy materiálu, či odvážejí smetí, a když dojde na věc, zvládnou i svést partu přátel v podroušeném stavu bezpečně domů.

Na jedno nabízí ujedou až 50 km, nebo v závislosti na pracovních podmínkách odpracují celou pracovní směnu. A pokud i to se Vám zdá málo, stroje je možné vybavit náhradní sadou baterie a zdvojnásobit tak jejich výkon.

Stroje jsou skladem a za atraktivní ceny. Vybírat můžete ze široké nabídky včetně příslušenství.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX